Naslovnica

01. srpnja 2015.  svečano je obilježena prva godišnjca rada gradskog Dnevnog boravka za umirovljenike. Predsjednik udruge, Zvonimir Pavelić, je istakao da o uspješnosti rada boravka govore brojke o posjećenosti ovog prostora koji tjekom godine okupi između 6 i 7 tisuća umirovljenika.

O provođenju programa zdravstvenih , kreativnih i plesnih radionica koje se organiziraju jednom tjedno i njihovoj posjećenosti govorili su voditelj Dnevnog boravka Ištvan Harangozo i članica predsjedništva udruge Jelena Dodig.

Ovom prigodom je gradonačelnik Ivan Vrkić uručio donaciju u ime udruge AUO, Udruzi gluhih i slijepih grada Osijeka, baterije za slušne aparate. Darivao je i korisnike Dnevnog boravka košarom slatkiša i kave i osobnim prilogom od 200,00 kuna. Tom prigodom je rekao: "Nije ovo samo generacijska solidarnost, već se ovdje doista osjećam kao kod kuće. Osim toga, vi ste i sjajna ekipa s kojima mi treba najmanje vremena da se najviše dogovorim. Zahvaljujem i mojim gradskim vjećnicima što je to tako i želim da se još dugo ovdje zabavljate."